Oferuję kompleksowe wdrożenie wypiekania chleba żytniego na zakwasie w miejscu wskazanym przez klienta.

Ofertę kieruje do :

– restauracji, kawiarni, barów bistro,
– hoteli, moteli, hosteli
– firm cateringowych, lunchowni,
– małych pracowni wypieku pieczywa,
– stołówek pracowniczych, szkolnych i przedszkolnych
– gospodarstw agroturystycznych, i innych

Oferta obejmuje następujące elementy:

– dojazd do klienta
– starter zakwasu chlebowego Hieronim
– zalecenia namnażania, przechowywania i pielęgnacji zakwasu
– szkolenie teoretyczne i praktyczne pracowników
– kompletny proces  wielofazowego zaczyniania
– instrukataż i dobór odpowiedniego garowania
– wypieczenie kilku wsadów pieczywa 
– dostosowanie receptury do posiadanego sprzętu
– programowanie pieca do wypiekani żytniego pieczywa
– receptury i zalecenia
– dobór składników
– opiekę powdrożeniową
– instruktaż krojenia, oraz ekspozycji pieczywa
– instruktaż przechowywania pieczywa